top of page
  • MAAGI

Kurkistus kristallipalloon

Minut vastaanotti ihana Soile Koskela, joka toimii mm. koulutettuna hierojana, Energiahoitajana, sekä Hyvinvointiohjaana ,Järvenpään Energiakeskus Enkelin kultaisessa kosketuksessa. Paikalle saapuessani laitoin merkille, keskuksen rauhallisuuden, sekä miellyttävän vastaanottavaisen ilmapiirin, johon minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Istahdin mukavaan nojatuoliin ja silmäilin jo pöydälle asetettua korttipakkaa, sekä kristalleita ihastuneena. Itsekin omistan muutamia energiakiviä, joita tykkään käyttää tehostamassa mm. meditaatioon syventymistä, joten toimitus tuntui heti kotoisalta. Tarot-tulkinnan aluksi, Soile selvensi, että "ennustus" nimitys tapahtumasta, on harhaanjohtava, koska kortti tulkinnassa ei ole kyse varsinaisesta ennustuksesta. Kaikki se tieto, minkä kortit minulle tuovat, on jo minussa. Tiedän itse siis parhaiten, mikä tulkkauksessa on pitämisen arvoista, ja minkä voin jättää.  Ajatukset ja valintamme luovat tulevaisuutemme, mutta tulkinta voi antaa työkaluja, uutta näkökulmaa, sekä selkeyttää asioita tulevasta ja menneestä. Tarot-näkijä toimii kanavana, joka intuitiivisesti tulkitsee ja välittää näitä korkeamman voiman viestejä, kortteja apunaan käyttäen.

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi kurkistaa tulevaisuuteen? Tai ehkä vain saada selvyyttä tähän hetkeen? Entäpä entiset elämät, kuka niissä olit, ja mitä olet mahdollisesti tehnyt? Mikä menneistä on säilynyt sinussa, kaikkien kokemiesi elämien läpi? Mikä on se valtava potentiaali sinussa, mitä et ehkä uskalla toteuttaa, mutta salaa haaveilet?


Uskon itse energioihin, jälleensyntymään ja korkeampaan voimaan. Mielestäni on päivänselvää, että emme ole pelkästään kehomme, toimintamme, ajatuksemme, tai tunteemme. Olemme jotain paljon enemmän, monien kerroksien ja elämien muodostama kokonaisuus, sielu ja henki, jotka rakentavat syvimmän olemuksemme. Vuosituhansien ajan on uskottu, että sielu on ihmisten varsinainen olemus, ja ruumis vain sen ilmiö. Korkeampi voima, Jumala, kuka sen nyt sitten mitenkin käsittää, on jokaisen oma henkilökohtainen asia. Hengellisyys ja uskonnollisuus, ovat kaksi eri asiaa.  Uskonnollisuus pitää sisällään hengellisyyttä, mutta hengellisyyttä, voi kokea olematta uskonnollinen. Tottakai joukkoon mahtuu toisinajattelijoita ja arvostelijoita, jotka pitävät tälläisiä puheita vähintäänkin kajahtaneina. Siispä jos kuulut heihin, kannattaa lukeminen lopettaa tähän, tai sitten haastat itseäsi avoimuuteen ja uteliaisuuteen. Itse olen hengellinen, tiedonhaluinen, ihmettelevä ja pohdiskeleva kokonaisuus, joka ei mielellään sulje pois mitään vaihtoehtoja. Rohkeasti tahdon ottaa selvää tarkoituksestani,sekä kaikesta ympäröivästä, joten olen valmis kokeilemaan aika moniakin juttuja ennakkoluulottomasti.

Mielessäni oli jo pitkään hautunut ajatus, selvännäkijän luona piipahtamisesta. Korkeamman voiman kanssa kommunikoiminen, voi tietysti onnistua ihan omalta kotisohvalta, luonnossa, tai ihan vain itseensä hiljentymisen kautta. Tällä kertaa kaipasin kuitenkin, jotain konkreettisempaa. Tiesin, että oikea henkiö tähänkin tarkoitukseen löytyy kun alan häntä hakemaan. Vastaavia kokemuksia on tielläni tullut vastaan muutamia, joista myös usko tähän elämänkatsomukseen on lähtenyt kasvamaan. Lähtiessäni selailemaan kyseisiä ilmoituksia, ja palvelua tarjoavia, törmäsin pian melko lähelläni sijaitsevaan energiahoitolaan. Varasin ajan ensin tarotkortti ennustukseen, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että korttien avulla voidaan kanavoida, välittää ja tulkita intuitiivisesti korkeamman tietoisuuden viestejä.


Minut vastaanotti ihana Soile Koskela, joka toimii koulutettuna hierojana, energiahoitajana, sekä hyvinvointiohjaana Järvenpään energiakeskus Enkelin kultaisessa kosketuksessa. Paikalle saapuessani laitoin merkille, keskuksen rauhallisuuden, sekä miellyttävän vastaanottavaisen ilmapiirin johon minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi. Istahdin mukavaan nojatuoliin ja silmäilin jo pöydälle asetettua korttipakkaa, sekä kristalleita ihastuneena. Itsekin omistan muutamia energiakiviä, joita tykkään käyttää tehostamassa mm. meditaatioon syventymistä, joten toimitus tuntui heti kotoisalta. Tarot-tulkinnan aluksi, Soile selvensi, että "ennustus" nimitys tapahtumasta, on harhaanjohtava, koska kortti tulkinnassa ei ole kyse varsinaisesta ennustuksesta. Kaikki se tieto, minkä kortit minulle tuovat, on jo minussa. Tiedän itse siis parhaiten, mikä tulkkauksessa on pitämisen arvoista, ja minkä voin jättää.  Ajatukset ja valintamme luovat tulevaisuutemme, mutta tulkinta voi antaa työkaluja, uutta näkökulmaa, sekä selkeyttää asioita tulevasta ja menneestä. Tarot-näkijä toimii kanavana, joka intuitiivisesti tulkitsee ja välittää näitä korkeamman voiman viestejä, kortteja apunaan käyttäen.


Aivan ensimmäiseksi, nousi minulle Enkelikorteista kolme tätä hetkeä, ja elämäntilannettani kuvaavaa korttia, joiden merkitystä elämässäni tarkastelimme seuraavaksi. Ensimmäinen kortti oli Arkki Enkeli Uriel, joka kohdallani kertoi, että olen valmis eheytymään ja astumaan eteenpäin sekä paketoimaan menneisyyden lopullisesti. Kortista välittyi selkesti myös näky puhtaasta pöydästä, jonka olen siivonnut valmistautuen tulevaan, sekä kalenteri joka tulkittiin päämäärätietoiseksi etenemiseksi omaan hyvinvointini, ja elämästäni vastuunottamisen merkkinä.

Toinen korteista oli itseilmaisun kortti, se rohkaisi tuomaan itseäni luovasti ulos kaapista, ja vahvasti pelkäämättä arvostelua näkymään syvimmiltäni siten, kuten sieluni myös edellisissä elämissä on itseään ilmentänyt taiteen kautta. Kolmas ja viimeinen enkelikortti, kehoitti minua seuraamaan minulle annettuja merkkejä. Maailma puhuu meille jatkuvasti, jos vain seisahdumme kuuntelemaan. Kortti muistuttaa pysähtymään, ja kuulostelemaan sisintäni kaikissa valinnoissani. Kortin viesti rohkaisee luottamaan omaan herkkyytteeni kaikissa tilanteissa.Seuraavaksi nostimme Tarot korteista viisi korttia, jotka olivat, Valtijatar, Maljojen Ritari, Tähti, Miekkojen Kuningatar ja viimeisenä Rauha. Korteissa näkyi selkeästi edellä mainittujen kolmen Enkelikortin teeman mukaisesti, naamioiden riisuminen kaikesta siitä mitä en omakseni koe, liian pienistä kengistä irtautuminen, maisemien vaihtuminen, sekä isojen unelmien tärkeys. Kortit korostivat erityisesti sitä, etten saisi tyytyä elämässäni vähempään, kuin mitä koen voivani saada. Koska kaiken mistä haaveilen voin saavuutaa, kuuntelemalla sydämeni ääntä ja uskomalla itseeni. Viesti jonka jokainen voisi mielestäni omakseen sisäistää.

Tulkkini tiesi kertoa myös konkreettisia asioita, mitä hänelle intuitiivisesti näytettiin, jo tapahtuneita, sekä tulevia mistä jo itsekin olen titetoinen. Hän esimerkiksi, osasi kertoa oikein tulevan työnkuvani. Myös meneillään olevat keskeisimmät teemat, sekä menneet tapahtumat näkyivät korteista selkeästi, niin kuin ne olen elämässäni kokenutkin. Oli silti hämmentävää huomata, miten korkeampi voima todella oli läsnä tuona iltapäivänä. Toimituksen jälkeen oloni oli todella rauhallinen ja autuas, koen saaneeni vahvistusta omille ajatuksilleni, sekä varmuutta tekemiini päätöksiin. Tuntuu rauhoittavalta tietää, että meitä kaikkia ympäröivä universumin voima on valmiina ohjaamaan oikeaan suuntaan, silloinkin kun epäröimme valinnoissamme.

Varasin Soilelta ajan myös energiahoitoon, jonka avulla voidaan puhdistaa ja avata kehon tukoksia, sekä suunnata energiaa kohti eheytymistä. Jokainen hoito on yksilöllinen, ja ne kaikki tapahtuvat intuitiivisesti vastaten yksilön sen hetkiseen tarpeeseen. Hoidot tapahtuvat hoitopöydällä rentoutuen, tai vaikkapa tuolilla istuen. Kuten kaikessa elämässä, myös tässä parhaat tulokset saa, kun itsellä on selkeä halu muutokseen, esim. Halu muuttaa ajatusmalleja, tai toimintatapoja. Hoito sopii monenlaisiin oireisiin, tai vaivoihin, olipa kyse fyysisestä ongelmasta, tai muista stressin aiheuttamista haasteista.

Saapuessani energiahoitoon, oli oloni hieman levoton ja ajatukseni kävivät kierroksilla. Kävin pitkälleni hoitopöydälle, ja kapaloiduin mukavaan kankaaseen. Soile asetteli päälleni kristalleita, jotka auttavat puhdistamaan ja muuttamaan energiakenttääni, Chakra pisteiden kautta. Chakrat ovat ikäänkuin eräänlaisia voimapisteitä, joiden kautta energia kulkeutuu ulos ja sisään, ja ne sijaitsevat eripuolilla kehoamme. Aivan hoidon  aluksi hän asetti kätensä yläpuolelleni, kutsuen paikalle enkeleitä, sekä muita valon ja rakkauden lähettiläitä. Suhtauduin alusta asti avoimen ennakkoluulottomasti hoitoon, mielestäni mitään tälläistä on turha kokeilla jos on jo valmiiksi asennoitunut kyynisesti. Hetkittäin oli vaikeaa päästä irti hektisen mielen ohjaksista, ja vain keskittyä huomaamaan tuntemuksia, joita koin. Mutta hoidon edetessä, uppouduin syvemmälle mieleeni, ja koen saaneeni hetkestä irti erittäin paljon. Tunsin kuumotuksia eri puolilla kehoani, näin värejä, sekä valoja. Hetkittäin sain vilunväreitä, ja sydämeni hakkasi epätasaisesti. Rentoutuessani, näin myös  kirkasta valoa samaan aikaan, kun hoitajani mainitsi enkelien olevan nyt luonamme. Hoidon loppupuolella vajosin jonkin asteiseen puoliuneen, minkä aikana katselin mielikuvia itsestäni istumassa suurella kivellä, meren äärellä. Samalla hetkellä koin liikutusta, sekä syvää menetyksen tuskaa. Tuolla kivellä ollessani näin päästäväni irti jostain, joka vajosi  meren pohjaan samalla kun itse nousin pintaan.


Kun avasin silmäni huomasin myös hoitajani herkistyneen, hän kertoi minulle saaneensa erittäin selkeitä mielikuvia menneestä elämästäni, jossa olen joutunut kohtaamaan syvää surua, päästettyäni irti elämäni rakkaudesta. Kuuntelin hänen tulkintaansa hiljaa, keskeyttämättä, koska en saanut hämmennykseltä sanaa suustani. Tulkkini kertoi, että vaikka menneistä elämistä ihmiset usein ovatkin kiinnostuneita, ja haluaisivat kovasti tietää, niitä ei kovinkaan usein näytetä näin selkeästi, ellei sillä ole tämän elämän kannalta jotain merkitystä. Sain kuulla tarinan, kuinka joskus menneessä elämässäni, olen joutunut luopumaan rakkaudesta olosuhteiden pakosta. Olimme kuitenkin rakkauteni kanssa luvanneet löytävämme toisemme tulevassa, ja nyt sieluni kutsuu häntä luokseen tässä elämässä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Soile sanoi nähneensä minut istumassa suurella kivellä, lohduttomasti surien rakkaudestani luopumista, olin melko ällistynyt. Lopuksi tiedustelin vielä, mitä Soile oli huomannut mainitessaan hoidon alussa, jonkin olevan mielenkiintoista. Hän muisteli hetken ja naurahti, että oli erikoista, hetkellä jolloin hän laski kätensä ylleni, sulkiessaan silmänsä, kaikki oli mennyt hetkellisesti turkoosiksi. Sattumaa tai ei, myös itse tuossa samassa kohdassa, sulkiessani silmäni, laitoin merkille kuinka luomieni alla näkyi vain turkoosia. Soile selitti yhtenevät näkymme niin, että koska hoidon aikana, olemme saman energiakentän ympäröimiä, ei ole lainkaan erikoista, että myös koemme ja katselemme ikäänkuin samoja asioita.

Itse koin saaneeni hoidoista sen, mitä niistä lähdinkin hakemaan. Puhdasta energiaa, mielenrauhaa, sekä luottavaista mieltä kohti tulevaa. Tiedot ja tarinat, mitä kokemuksestani matkaani sain, voin vain tallettaa sydämeeni, ja toivoa, että rakkaus kaikissa muodoissaan, löytää tiensä luokseni kuten tähänkin asti. Voin lämpimästi suositella Soilea, sekä energiahoitola Enkelin kultaista kosketusta. Jos suunnittelet,tai kiinnostuit kyseisistä hoidoista ota yhteyttä Soileen, hoitola tarjoaa myös paljon muita, erityyppisiä palveluita, joiden valikoimaan pääset alla olevasta linkistä! :)Soile Koskela 0400 431070 Koulutettu hieroja Energiahoitaja Hyvinvointiohjaaja

http://www.energiakeskus.net/ Mannilantie 19, 04400 Järvenpää-Sanni 11.10.2017


6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page