top of page
Polish_20230601_144029742.jpg
Invitation to power up your magnetism

Tahdotko auttaa kollektiivista feminiini energiaa voimaantumaan? Oletko valmis vastaanottamaan lisää runsautta ja rakkautta elämääsi? Oletko valmis uudelleen ohjelmoimaan mielesi huomataksesi sen hyvän ja kauniin, jonka ympäröimänä olet tälläkin hetkellä? Oletko valmis tuntemaan olosi hypnoottiseksi, voimakkaaksi, inspiroituneeksi, luottavaiseksi ja vastustamattomaksi?

 

Jos vastasit KYLLÄ kutsun sinut magnetismisi vahvistamisen matkalle kanssani.

 

Olet täällä koska tahdot tuntea olosi hyväksi, kauniiksi, arvokkaaksi ja magneettiseksi olennoksi joka todellisuudessa olet. Olet täällä koska tahdot vastaanottaa elämääsi lisää laajentavia, ihania herkullisia kokemuksia. Olet täällä antaaksesi itsestäsi maailmalle parhaan version itsestäsi, jotta voit toimia myös muille oppaana heidän kukoistuksen polullaan ja auttaa näin maailmaa voimaan paremmin.

 

Kollektiivisesti olemme kärsineet sisäisestä voimattomuuden tunteesta jo liian kauan, olemme odottaneet jonkun kulkevan ensin valmiiksi meille sen polun mitä sielumme kaipaisi kulkea, antavan meille vapauden ja hyväksynnän olla sellaisia kuin mitä syvällä sisimässä kaipaamme ilmentää. 

 

Usko minua kun sanon sinä olet sen kaiken arvoinen, minä olen sen kaiken arvoinen ja YHDESSÄ voimme vaikuttaa niin paljon enemmän! Kun näet muiden rohkeasti jakavan elämästään luovassa voimassaan kyvyssään vastaanottaa ja pidellä saamaansa, se rohkaisee sinuakin laajentamaan kykyäsi kokea elämää täydemmin ja oi mikä voima meissä onkaan yhdessä!

 

Siispä jos olet valmis astumaan syvemmin omaan voimaasi, kykyysi vastaanottaa korkeimman parhaan hyväsi, ottamaan käyttöön koko magnetismisi voiman vastaa KYLLÄ tähän kutsuun ja olet mukana auttamassa kollektiivista feminiinienergiaa eheytymään.

 

Feminiinienergia on monia asioita, mutta ennen kaikkea se on syvää kykyä luottaa elämään ja vastaanottaa sen kautta lisää luovaa voimaa käyttöösi jonka ilmentäminen taas kutsuu kaiken tarvitun luojuutesi tueksi. Tässä kohtaa kuvaan tulee sisäinen magneettisi vahvistaminen..

To power up the magnetism within, you need to check your capacity to receive.

Uskon, että se mitä vedät puoleesi riippuu täysin siitä miten olet vaalinut, rakastanut, hoivannut sisäistä jumalatartasi,  feminiinienergiaasi. Hyvän vastaanottaminen elämään syntyy siis pitkälti sen seurauksena miten olemme huolehtineet sisäisen temppelimme siisteydestä ja kukoistuksesta. Olet varmaan kuullut sanonnan " Se mitä kastelet kasvaa, ja se minkä jätät huomiotta kuihtuu"  joten ota kuokkasi ja kastelukannusi nyt viimeistään on aika kitkeä rikkaruohot temppelistäsi ja katsoa kun sen puutarha puhkeaa täyteen loistoonsa sinun lempeässä hoivassasi.

 

Niin usein me vain annamme ja annamme, mutta emme koe saavamme takaisin sitä mitä annoimme. Miksi? Koska meidät on opetettu saamisen sijasta antamaan, antaminen on nostettu pyhäksi ja epäitsekkääksi teoksi, kun taas vastaanottaminen ja saamansa asian pitely ilman, että heti antaa takaisin katsotaan egoistikseksi ja jopa itsekkyyttä lisääväksi teoksi. 

Ja kuitenkin se kuinka arvokkaaksi ja rakastetuksi tunnet itsesi syntyy vain sen seurauksena kuinka usein pysähdyt kuuntelemaan itseäsi, tunteitasi ja tarpeitasi ja vastaanottamaan itsesi. Keho + mieli + sielu kokonaisuuden tasapainottamiseksi tarvitset aikaa ja tilaa pysähtyä itsesi rehellisen kuulemisen äärelle jossa voit antaa itsellesi ja pidellä vastaanottamaasi asiaa ilman, että se pitää heti jakaa toisten kanssa. Vasta kun maljasi on kukkuraisillaan ja läikkyy melkein yli, voit antaa yltäkylläisesti, anteliaasti ja puhtaalla intentiolla myös muille.

 

Tästä kohdasta antaminen voi olla pyyteetöntä ja aidosti rakkaudellista. Tällä tavalla toimien pystymme luonnollisesti virtaamaan feminiinin eli saamisen energian ja maskuliinin eli antamisen energian välillä, joka luo hyvän perustan ihmissuhteille, itsetuntemukselle, runsauden virralle, inspiraatiolle, kyvylle luoda ja tehdä näkyväksi elämää kauttaan.

 

Halusin luoda tämän sisäiseen magnetismiisi astumisen kutsun, jotta tiedostaisit ja luottaisit siihen kuinka suuri vaikutus sinun huomiollasi, ajatuksillasi ja niistä automaattisesti seuraavilla vallinnoilla on todellisuuteesi.

Tehdäänpä pieni ajatusleikki, miten toimit kun joku sanoo sinulle yllättäen kehun tai kiitoksen? Otatko sen tyytyväisenä vastaan VAI tuleeko sinulle tarve nopeasti kehua takaisin tai jopa vähätellä itseäsi?

 

Koen, että meidän kulttuurissamme on paljon yli sukupolvien perittyä oman onnensa piilottamista, turhaa nöyristelyä ja itsensä pientämistä. Kun elää näiden uskomusten vankina on helppoa kahdetia, kilpailla, vertailla ja tuntea katkeruutta ihmisiä kohtaan jotka uskaltavat anteeksipyytelemättä omistaa oman voimansa ja arvonsa.

 

Muistan kun joskus itse annoin selvästi omassa voimassaan seisovalle naiselle huomioni kehuen toisen upeutta, ja kun hän vastasikin "vain" tykkäämällä kommentistani tai koruttomalla kiitoksella, kuinka se tuntui minusta vähän tylyltä ja jopa epäkiitolliselta. Sain itseni kiinni ajattelemasta, että toinen ei anna takaisin sitä mitä hänelle juuri annoin. Ikäänkuin minun hänelle antamani vahvistus ei olisi ollut huomion "vaihtokaupan arvoinen"... Sittemmin ymmärsin, että universumi on endlessly abudance, pyyteetön antaminen ja saaminen kiertävät jatkuvasti keskuudessamme, ja kun annat pyyteettä saat aina runsain mitoin takaisin in return.

 

Esimerkiksi kun joku sanoo sinulle - " Näytätpä kauniilta tänään"
kykenetkö vastaamaan vain "kiitos" vai sanotko todennäköisesti ennemmin "- Minä vai ..heh sinähän se upea olet!" jolloin heität kehun äkkiä pois käsistäsi ja tavallaan takaisin universumille,  jolloin viestität ettet ole kehun arvoinen. Tai kun saat ylennyksen töissä vähätteletkö asiaa sanoen "Nooh se on ihan perus toimi kun on ollut tämän ajan firmassa töissä, että ylennys on seuraava askel."

 

Tai kun joku haluaa tarjota sinulle jotakin, ruokaa, rahaa, palveluksen, otatko sen vastaan kiittäen vai torjutko tarjouksen koska et tahdo jäädä kenellekkään velkaa tai koska et ole tottunut tuollaisiin anteliaisuuden eleisiin? Ennen kaikkea kiinnitä huomiota tunteisiin joita sinussa nousee kun toinen viestittää näkevänsä ja arvostavansa sinua, huomion saaminen voi nostaa jännitystä, häpeää, epäilyä, halua piiloutua ja paeta. 

Torjunta viestii yleensä puutteen energiasta joka asuttaa sydäntämme, mutta se voi olla myös merkki siitä, että tiedät jo mitä tahdot jolloin kyse on enemminkin energian uudelleen ohjaamisesta  "kiitos tarjouksesta, mutta tahdon jotain parempaa, jotain minulle sopivampaa" . Tämän masteroidessasi olet ehkä jo tutustunut energian ja vetovoiman lakeihin. Silloin osaat valita minkälaiseen energeettiseen vaihtokauppaan alat, koska tiedät oman arvosi ja osaat kunnioittaa sitä. Ei ole myöskään siis tarkoitus, että kaadat toisten maljoihin jatkuvasti, etkä saa takaisin kun pieniä pisaroita jotka hädin tuskin sammuttavat janoasi. Kun siis annat itsestäsi jotain mihin olet käyttänyt aikaasi ja energiaasi on ansaittua saada myös reilusti takaisin ja on sinun tehtäväsi tietää mikä aidosti on tasavertaista vaihtokauppaa elämässäsi, missä voit luottaa, että panoksesi on tarvittua ja sitä arvostetaan.

 

Mutta jos elämässäsi kuitenkin on jokin osa-alue joka ei vastaa haluttua tai olet yksinkertaisesti valmis vastaanottaamaan elämääsi enemmän runsautta, kaikki lähtee huomiosi uudelleen ohjaamisesta.

Ala siis huomata: 1. Miten vastaat omiin tarpeisiisi, mitä annat siis itsellesi. 2. Mitä hyvää vastaanotat jatkuvasti ulkopuoleltasi, sillä se mihin keskitymme lähtee kasvamaan.

Jos olet yhtään samanlainen kuin minä yksin uuteen asiaan sitoutuminen tuntuu usein hankalalta ja lyhytjännitteiseltä, siksi tahdonkin kutsua meidät tekemään tätä matkaa yhdessä. 

Magnetismisi vahvistamiseksi tarvitsee sinun kiinnittää huomiota muutamaan asiaan asiaan ja sitä tukeaksesi voit ottaa vastaan tämän kutsun ja osallistua yhteis julkaisu haasteeseen, MUTTA vaikka et tekisi mitään julkaistaksesi ja jakaaksesi eteenpäin tätä viestiä jo pelkästään itseesi ja omaan arvoosi panostaminen riittää.

 

Sisäisen magnetismisi vahvistamiseksi kannustan sinua ensimmäiseksi itsellesi hyvin asioiden sallimiseen, ja siihen kun vastaanotat iseltäsi sen mitä tarvitset juuri nyt, mistä saat hyvää oloa, hoivaa, rakkautta, nautintoa, iloa tai tarvittavaa mitä tahansa energiaasi palvelevaa olemista tai liikettä. Vastaat siis kysymykseen "mikä juuri nyt olisi minua parhaiten palvelevaa?  Mikä kastelisi sisäistä puutarhaani,ja muistuttaisi minua siitä kuinka tärkeä ja arvokas aidosti olen?" jolloin asetat riman myös sille mitä ulkopuoleltasi olet valmis vastaanottamaan.

 

Uskalla aidosti tarjota itsellesi ihania hetkiä! Se voi olla mitä tahansa auringossa latautumisesta ja päivän paistattelusta, ihanan kukkaiskylvyn valmistukseen, itsesi hoivaamista, huolehtimista kehosta ja mielestäsi, hemmottelua ja nautintoa hyvällä ruualla, tai sen kauan haluamasi ihanan asian itsellesi hankkimista! 

MIKÄ SAA SYDÄMESI LAULAMAAN? MIKÄ SAA SINULLE SEN OLON ETTÄ OLET ARVOKAS?  Taivas ei ole rajana vaan mielekuvituksesi on. 

 

Toinen tapa vahvistaa magnetismiasi on tämä: Seuraavan kerran kun vastaanotat kehun, kiitoksen, avun tajouksen, kultaisen eleen, lahjan, tai minkä tahansa hetken joka tekee sinut näkyväksi ENNENKUIN EDES KIITÄT TAI REAGOIT MILLÄÄN TAVALLA LAHJAN ANTAJAA KOHTAAN, OTA ITSELLESI HETKI paina pausea todella tunteaksesi sen miten hyvältä, arvokkaalta, nostattavalta, lämmittävältä, ihanalta tuon lahjan vastaanottaminen sinusta tuntuu. Tällä tavoin annat itsellesi mahdollisuuden huomata miten paljon rikkautta elämääsi tulvii kaiken aikaa, annat itsesi todella vastaanottaa sensijaan että hyppäisit heti itse antajan rooliin. Kun tahdot todella moninkertaistaa tuon energian kutsun sinut näyttämään sen hyvän mitä vastaanotit ja rohkaisemaan näin muitakin tuomaan esiin kiitollisuuden aiheita elämässään. 

Voit myös liittyä ryhmään Power up your magnetism facebookissa jossa jatkamme aiheen parissa ainakin kahden viikon mittaisen yhteismatkan nyt sunnuntaina taivaalle nousevasta Täysikuusta 4.6 seuraavaan Uudenkuun hetkeen18.6 asti kannustaen ja vertaistukea antaen toistemme matkasta inspiroituen ja syvemmin tämän kautta omaan matkaamme sitoutuen. Osallistuminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään, sinä päätät oman tahtisi, sinä päätät sen millä panostuksella tälle matkalle lähdet. Osallistuminen ei myöskään katso sukupuolta, sillä feminiinienergia on meissä jokaisessa riippumatta sukupuolesta, eli tämän kutsun voi vastaanottaa kuka tahansa. Jos jostain syystä et halua osallistua julkaisu haasteeseen, voit silti osallistua matkalle ja tulla mukaan fb ryhmään kun laitat minulle viestiä instagramissa!

Jos huomaat, että julkisesti hyvän itsellesi salliminen ja itsesi nostattamisen herättää häpeää tai sinussa herää tuominnan pelko, ymmärrän ja tiedän mitä käyt läpi. Seisot juuri siinä kohdassa jossa vapautuminen noista rajoittavista uskomuksista on mahdollista. Kun sinä annat itsellesi luvan arvostaa itseäsi, kun sinä otat askeleen itsesi autenttista ilmentämistä ja näkyvämmäksi tulemista kohti luotat, että olet unelmiesi ja hyvän olosi arvoinen, silloin annat luvan myös toisille samaan. Kun olet mukana tässä aallossa voit myös nähdä, ettet ole yksin, meitä on niin paljon jotka janoavat astua todelliseen voimaansa ja näkyä kaikessa upeudessaan, muista silloin että matka alkaa aina ensimmäisen askeleen ottamisesta.

 

Ja kun näet toisen juhlistavan hyvän saapumista elämäänsä, huomaa mitä toisen kyky vastaanottaa sinussa herättää ja tiedä että sinussa on tuo sama kyky. Tykkää, ihastele, onnittele vaikka vain normalisoidaksesi sitä miten OK on tuoda esiin aitoutta, uusia puolia itsestämme, itsemme kuuntelua ja tarpeisiin vastaamista silloinkin kun se poikkeaa "normeista". On niin tärkeää vielä suuremman runsauden saapumisen kannalta, että juhlimme jo olemassa olevia elämän onnistumisia ja kiitollisuuden aiheita. On aika murtaa se kulttuurinen lamaannuttava myytti jonka mukaan meidän on yhteyttä toisiin tunteaksemme heitettävä energeettiset yläfemmat huonon fiiliksen ja vitutuksen kanssa,jolloin alamme itsekin miettiä sitä mikä kaikki elämässä on huonosti.

SE EI PALVELE KETÄÄN.

 

Mitä useampi osallistuu tämän kutsun vastaanottamiseen ja magneettinsa vahvistamiseen sitä useampi lähettää viestin universumille, että olemme kollektiivisesti valmiita vastaanottamaan kaiken sen jumalaisen hyvän energian mikä meille on tarkoitettu ja astumaan todelliseen voimaamme oman elämämme luojina. Se on vapautta toteuttaa itseään ja tätä elämää juuri niin isoilla pensseleillä kun tohtii käteensä ottaa, se on enemmän iloa, enemmän varmuutta, enemmän luottamusta ja pyyteetöntä rakkautta jaettavaksi.

Kommentoi nimeni postaukseesi @sannilakka ja käytä tunnistetta #powerupmagnetism, niin jaan julkaisusi omassa tarinassani. Voit myös screenshotata POWER UP MAGNETISM kuvan ig kohokohdistani jakaa sen tarinassasi ja tällä tavoin tukea ideaani.

Voit myös jakaa kokemuksesi kirjoitettuna jossa kerrot tarinasi hyvän vastaanottamisesta, kiitollisuuden aiheistasi, hetkestä kun teit valinnan jota sielusi janosi kokea tai yllättävästä onnen kantamoisesta, instagramiin yksityisviestillä @sannilakka TAI anonyymisti lähettämällä sen s.postiini maagilife@gmail.com.

LETS CHARGE THOSE MAGNETS UP FOR MORE GOOD TO FLOW INTO OUR LIVES !

bottom of page