top of page
  • MAAGI

Tule omaan voimaasi


Joka hetki on kysyttävä itseltään, lisäävätkö valintani sitä elämää joka saa minut tuntemaan olevani aidosti omassa voimassani? Mitäkö tarkoitan sillä?

Omaksu ajatus, että olet täällä vain pienen hetken tuomassa elämää näkyväksi kauttasi. Mitä teit tänään sen hyväksi? Kun identifioidumme pelkästään omaan egoomme, jäämme helposti kiinni oikeutukseen, uhriudumme, tunnemme kateutta, ja työnnämme oman vastuumme syrjään, näkemättä pintaa syvemmälle. Silloin olemme helppoa riistaa pelottelu medialle ja muille ihmisille, jotka pyrkivät hyödyntämään tuota kutistettua versiota meistä jota on yksinkertaista ohjailla. Tuolloin olemme stressaantuneita, suorituskeskeisiä ja oman arvon tunteemme on aina riippuvainen ulkoisista asioista. Miksi?

Koska kun olemme oman egomme vankeja ostamme helpommin mitä vain totuudeksemme, mikä lisää egon tunnetta siitä, että tiedämme, osaamme ja toimimme oikein. Haemme hyväksyntää niiltä, kenen uskomme lisäävän yhteen kuuluvuutemme kokemusta ja edellä mainittuja asioita. Jos olemme tottuneet kulkemaan laput silmillä ja ego edellä, emme pysähdy ajattelemaan omilla aivoillamme. Miksi?

Koska näin suurinosa meistä on tähänasti on kasvatettu ja opetettu elämään, tämän kautta saamme hetkellistä itsearvon boostia ja turvan tunnetta, mikä on tietysti täysin inhimillistä. Lisäksi ihminen haluaa luontaisesti tarvetta kuulua joukkoon, kasvamme luonnostaan osaksi sitä joukkoa joilla itsemme ympäröimme, ja joka ympäröi meitä. Suurinosa ihmisistä ei koskaan pysähdy kyseenalaistamaan sitä, minkä suuremman kokonaisuuden osa on, joten suurinosa meistä kuuluu laumaan jotka vain toimivat annettujen, opittujen, ulkoa määrittyvien normien ja standardien mukaan.  Olemalla osa jotakin mihin on tottunut ja oppinut elämä on helpompaa, kuin laumasta irtaantuminen ja hetkellinen yksinäisyyden tunne, lähtiessä rakentamaan eheämpää maailman ja itsen tuntemusta.


JOS kuitenkin tunnet syvällä sisimässäsi kaipuuta johonkin syvempään ja suurempaan, sinun on alettava tehdä valintoja jotka, jotka tuovat sinut lähemmäs omaa todellista voimaasi. Älä takerru pelkoon, älä anna mielesi vaeltaa kaikkeen siihen mikä voi mennä pieleen, näe vain seuraava askeleesi ja haaveile tulevaisuudesta miettien miltä se näyttää, kun kaikki on linjassa toiveidesi kanssa. 


Alat luottaa prosessiin, mitä edemmäs kuljet, sillä sitä enemmän sisäinen valosi alkaa valaista tietäsi. Pelko kutistuu ja alat maalata kokoajan isommilla pensseleillä! Alat ymmärtää, että pelko oli alun alkaenkin mielesi tuottamaa harhaa, jota ulkopuolinen epäharha autuaasti pyrkii sinulle peilaamaan takaisin. Sillä se mitä valitsemme nähdä ja uskoa ulkopuoleltamme, on vain kuvajainen siitä miltä maailma sisällämme näyttää. Mitä pelättävää muka on? Kun hyväksyt hetkellisen olemassa olosi ja otat vastuun oman elämäsi aktiivisena luojana, päästät irti siitä että olet muka oikeutettu kielteisyyteen, valittamiseen, tai kykenemättömyyteen tehdä elämästä syvimpien toiveidesi mukaista. Silloin uskallat myöntää oman tietämättömyytesi ja avaudut vastaanottamaan uutta, alat kyseenalaistaa uskomuksiasi, ulkoisia auktoriteettejä, maailmaa jota olet tottunut pitämään totuutena. Alat etsiä itse vastauksia asioihin, luottamus omiin kykyihisi, intuitioosi ja totuuteesi kasvaa, tämän seurauksena uskallat tuoda yhä enemmän kauttasi esiin sitä hyvää ja kaunista mitä sinulla on elämälle tarjota. Koko universumin tahto on, että lisäämme todellista elämää oman voimamme kautta näkyväksi. Elämä on kokemista, oppimista, pettymistä, jakamista, suurta iloa ja surua. Se on myös aktiivisuutta omien unelmien eteen, suunnistamista viisauden ja elämän lähteen luokse, aktiivista vanhojen kuvitelmien kuorimista, nöyrtymistä ja itsensä avaamista, jotta rakkaus voi elää kauttasi ja lisääntyä näkyväksi. Kuulostaako hengästyttävältä? Silloin ystäväni katselet vielä pelon lasien läpi tätä sanomaa, sillä kaiken tämän pohjalla on kaiken kantava keveys. Keveys luottaa,uskoa, antautua elämään. Poista yhtälöstä egosi joka tahtoisi olla jo perillä, kaiken tietävänä ja kokeneena, egosi joka tahtoo pitää yllä illusiota elämästä jonka kuuluisi edetä sen kirjoittaman käsikirjoituksen mukaan.


Tuon käsikirjoituksen mukaan eläminen voi tuntua helpolta ja mukavalta, sen kääntöpuolelta löytyy kuitenkin suurta epävarmuutta, tyytymättömyyttä, pelkoa ja oman voimasi luovuttamista itsesi ulkopuolelle. Sinä olet oman elämäsi luoja, kykysi ovat ehkä uinuneet tähän asti, mutta kun kuulet kutsun löytää kaikki piilossa kyteneet voimasi älä epäröi lähteä matkalle. Tulet löytämään asioita jotka räjäyttävät tietoisuuden tasosi täysin toiselle levelille, kaikki tuo on jo sinussa, mutta sinun on vastattava sille kyllä. Luota kykyysi selviytyä kaikesta mitä tulet kohtaaman, luota universumiin.

Mitä kevyemmin suhtaudut elämään, sitä kevyemmin se suhtautuu sinuun.


-Sanni

68 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page